Hormonvizsgálatra a ciklus hanyadik napján kell menni?
Figyelt kérdés
ha megjön annak a második napján kell menni?2008. nov. 13. 19:52
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen akkor menj, amikor éppen nincs meg , ez az alapvizsgálat-gondolom neked is vérvételes, utána pedig megmondják, hogy kell-e ellenőrzővizsgálat, meg azt is hogy mikor.
Ha mensi után mész és nézik a serum vasat, az tuti alacsony lesz, de nem kell aggódni, itt a hormonok fontosak.
A ciklus második felében, a peteérés után jelen va a sárgatesthormon magasan, egyébként lh, progeszteront néznek.
2/4 anonim válasza:
Mivel ugyis az orvosod adja a beutalot, igy o fogja megmondani, hogy neked a ciklus hanyadik napjan kell menni. Ez attol is fugg, hogy hany naposak a ciklusaid.
3/4 anonim válasza:
Szia! nem értek egyet a többi hozzászólóval. éppen ma voltam hormonvizsgálaton, azért mert nem jön meg szinte soha a mensim csak gyógyszerektől, de ez ebben az esetben mindegy is. nah szóval én ma voltam és a doki kifejezett kérése volt, hogy a 3. és 5. nap között menjek. a vérvétel papíromra is ráírta, hogy ne felejtsem el! szóval én betartottam és egy hét mire kész lesz a vizsgálat! ha gondolod kedves kérdező, akkor meg is írom, hogy nekem mit kért a doki. mármint milyen vizsgálatokat!
4/4 anonim válasza:
a ciklus 3. napjan sokmindent meg tud nezni, de pl sargatesthormont nalam a 21.ciklusnapon neztek, mert ebböl lättäk, volt e az adott honapban peteeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!