Mit csináljak a barátnőmmel ha menstruál? 16F
Te nagyon rendes vagy. A baratnőd szerencsés, csak legyél mellete és biztosítsd, hogy így is szereted és mellette vagy meg minden. Nem biztos higy kell az orvos, nővéred jó ha megkérdezed tud-e valamit. Egy idő en én is nagyon görcsöltem, én pl mindig hánytam, és könnyeztem, utána meg aludtam vagy 5-6 órát napközben igy összegömbölyödve, nekem a barátom ilyenkor ha ott volt, odabújt hozzám, bár ilyenkor nem nagyon hívtam. Én egy napig nem ettem, utána viszont igen. Az első nap a legrosszab sztem mindenkinél. Miután elvesztettem, nekem jobb lett, olyan értelemben, hogy nem görcsölök annnyira, és nincs hányingerem. Enni még mindig nemtudok, de már jobb. De kinek, meddig tart az ilyen görcsölős időszaka.
Remélem, hamar elmúlik neki, és könnyebb lesz majd. Kitartást neki.
nekem mikor volt barátnőm sosem adtam neki gyógyszert. csináltam neki egy finom teát, iszogattunk és simiztem a hasát. Ez idáig bevált. Ha érzi a lány a törődést az sokat segít :)
F 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!