Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 éve tartó fertőzés?

1 éve tartó fertőzés?

Figyelt kérdés
Már nemtudok mit csinálni, annyi mindent próbáltam... :( Havonta minimum 1x kijön, viszket, èg a hüvelyem. Orvos mást nem talált, csak egy kis gyulladást. Ő kliont írt akkor...de havonta nem akarok orvoshoz mászkálni, így èn a betadine kuppal kezelem magam, ami 3-4 nap alatt rendbe is hoz, de csak pár hétig tart a "nyugalom". Próbáltam intimzuhanyt, kulonbozo tejsavas kupokat, intimflora helyreállitokat. Mind hiába...:( Mit probaljak mèg? Előtte semmi ilyen gondom nem volt, de ez alatt az 1 év alatt mar kikeszultem
2019. júl. 10. 10:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gynoxin nem volt jó sajnos. Óvszer, sőt szexmegvonas mellett is kiújult:(
2019. júl. 11. 13:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Gynoxin és Canesten egy komolyabb fertőzésnél semmit nem ér sajnos.

Kérdező, nekem akkor volt ugyanez, amikor fogamzásgátlót szedtem. 7 hónapig minden egyes hónapban, volt, hogy 2x... Ahogy abbahagytam, 3 nap alatt elmúlt, és azóta semmi. Össze se merem számolni, mennyit költöttem összesen mindenféle szerekre, aztán meg a tabletta elhagyásával nulla kezelés mellett teljesen magától elmúlt és hónapok óta nem tért vissza egyáltalán.

Ha nem szedsz, akkor sajnos nem tudok semmi okosat mondani, esetleg annyit, hogy másik nőgyógyászhoz kellene menned.

2019. júl. 11. 16:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót. Köszönöm a válaszod
2019. júl. 11. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!