Eszti28 kérdése:
Egy napig tartó bőfolyás lehet intimfertőzès jele?
Figyelt kérdés
Egy napig bőfolyás volt. Leellenőriztem ès elsőre nem volt szaga de kèsőbb volt egy enyhe. Másnap már nem volt bőfolyásom. Voltam nőgyógyásznál is írt ki nekem kúpot. De őszintèn szólva mivel csak azon az egy napon tapasztaltam bővebb folyást èn már nem vagyok biztos abban hogy ez hüvelyfertőzès lenne. Akkor most ez az vagy sem?2018. márc. 30. 21:04
1/2 A kérdező kommentje:
Más tünetet nem tapasztaltam a folyáson kívül ès ezt is csak egy napig :)
2018. márc. 30. 21:07
2/2 anonim válasza:
Nem. Néha előfordul, hogy kicsit több, lehet éppen ovuláltál. És ha egész nap nem mosakodtál, csak este, előfordulhat, hogy van szaga. Csak egy napos panaszokkal felesleges orvoshoz menni, kenetet sem fog venni. Ha nem viszket és tényleg ennyi volt, akkor semmi baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!