50,6 pmol/l anti-Müllerian hormon érték nagyon rossz?
21/L
Emellett a rákszűrés P2 lett valami gyulladás miatt
Az AMH-ra nem tudom, mi a határérték. FSH-t és LH-t nem néztek? Azokkal az van, hogy ha az FSH sokkal több, mint az LH, akkor valami gond van a tojásokkal a petefészekben: kevesen vannak és/vagy rossz minőségűek. Ha fiatal vagy, akkor valószínűbb, hogy csak kevés van, ami elvileg a jobbik eset.
Szerintem egyáltalán nem hülyeség megnézni már fiatal korban az AMH-t, hogy tudd, mennyire halaszthatod még a gyerekvállalást.
Ja, hogy te a másik vége vagy. Nem tudtam, hogy erre is használják. A PCOS gyanút az erősíti meg, ha az LH magasabb jóval az FSH-nál, tehát éppen a másik véglet. Ahogy a túl kevés/rossz minőségű tojást az alacsony AMH szint jelzi.
Kicsit irigyellek, a PCOS a jobban kezelhető a kettő közül.
Minden ciklus 3. napján van ezeknek a hormonoknak értelme, tök mindegy milyen hosszú a ciklusod. A 21. napinak nevezett vizsgálatnál lehet máskor, ahhoz képest mikor van peteérésed.
A magas AMH PCOSt jelez tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!