Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha magasabb egy hormon érték,...

Ha magasabb egy hormon érték, mint eddig szokott lenni, az azt jelentheti, hogy a daganatom esetleg nőtt az utolsó vizsgálat óta?

Figyelt kérdés
Agyalapi mirigy jóindulatú mikro adenóma, amely prolaktint termel.
2010. febr. 8. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt csak az orvos tudja megmondani, a leleteidből és az előző diagnózisból... Mi nem (hacsak nincs itt orvos).

Most lett meg a vérkép-eredményed? Voltál már orvosnál? Tapasztalsz valami plusz tünetet? Nem lehetsz terhes emellett? Kezelik bármivel ezt az adenómát? Mennyi stressz ér? Annyi mindent nem tudunk ehhez, de mondom, pontosat úgyis csak az orvos tud mondani.

2010. febr. 9. 00:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, nem azt kérdeztem, h nekem nagyobb e a daganatom, hanem hogy következtethető az emelkedettebb hormonszinből (magasabb mint eddig) hogy esetleg nőtt e volna a daganat.

Amúgy endokrinológiára járok, a gyógyszert mait nődokim írt erre, rosszúl voltam tőle. Maszek nődokimat alig lehet leérni, a kórházban meg akihez épp kerülök azt mnodják, nem rosszak ezek az eredmények, persze akinél legutóbb voltam, az még nem tudja mr vizsgálat eredményem, meg am ostani hormon labor eredményt sem, ő csak a cisztákról tud, mert akkor még csak arról tájékozódtam. Menzi zavarom van, bogyók sem állítják be (fogigátló)

magas a prolaktinom és más egyéb is, szal szeretnék még gyereket. Kisebb koromban gyakran ájultam el, meg rosszul vagyok a buszon és kocsiba gyakran. Depresziós voltam már, tudom nem teljesen épül fel az ember, mnidig visszaeshet, de most elmúlt a tömegiszonyom, tök jól érzem magam a munkahelyen, párommal is

aluszákony vagyok, 166 centi és 50 kiló (vagy annyi se) de több szoktam lenni

2010. febr. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!