Ti hogy oldjátok meg? Tényleg csak nők olvassák el a kérdést, mert elég gusztustalan.
De most hogy nézem, nemcsak a tiédet törölték, hanem az első három választ biztos. Szórakozzon a jelentgetéssel a delikvens máshol.
Tényleg köszi a válaszokat.
Az tényleg jó lehet, hogy menstruáció előtt használnál valamilyen florahelyreállító készítményt, hátha ott a gond.
Ahogy a többiek is írták, a kehely tényleg jó megoldás, abban nem kezd el bomlani a vér. Másik a mosható betét, aminek az előnye, hogy nincsenek benne különböző kemikáliák, így szintén nincs erős szaga a vérnek hosszabb idő után sem. Otthonra én azt szoktam használni.
Tampon+betét együtt.
Jó,így érzékenyebb belülről a hüvelyem,meg intenzívebb is a fájdalom,de legalább nem érzem olyan intenzíven a lebomló vérszagot.
Sok helyen írják,hogy parfümöt meg izzadásgátló kozmetikumot nem ajánlatos odalentre a tusfürdőt se használni.Van benne valami.
Én is betétbe mensizek. Hát, azért minden pisiésnél nem cserélem, de így is sokkal sűrűbben a kelleténél. Sosem azt nézem, mennyi van benne, hanem ha kezd kellemetlenné válni odalent a helyzet, akkor kicserélem. Van, h nekem is csak pár csepp van rajta verből, viszont ha beleizzadok, és érzem, h kezdek befülledni, én nem kínlódok vele, inkább kicserélem. Nekem is el szokott menni a 6-7 csomag áltaában, ami havi 4-5000Ft, ami nekem simán megéri, h minél zökkenömentesebben teljenek ezek a napok. Ha már havonta verzek, és még jódarabig fogok is, ezért túl sok lehetőségem nincs. Vagy az h én is elkezdem utalni az egészet, és rágörcsölök a dologra, vagy kitalálok valamit, amivel megkönnyítem a helyzetem. És nekem ez vált be, h kicserélem a betétem, mielőtt még kellemetlenül kezdeném magam érezni. Így aztán semi bajom a havimmal, szinte semmiben nem gátol, az úszást leszámítva kb mindent tudok csinálni, amit amúgy is.
A szagok nem tudom, h mitöl lehetnek, altalában ejszaka végig egy betét van bent es reggelre azért lesz is benne jócskán, de nem érezem feltűnően büdinek. Két doogra tippelek:1, milyen betétet használsz? Mert lehet, h ha gyengébb minöségű, akkor nem zárja magába a szagokat. 2, lehet, h nem is a betét szagos. Én regebben úgy jártam, h az utolsó napokban már nem is agyon folyt vér, inkább csak maszatolt. Néhány csere után nekem is feltűnt az a jellegzetes szag, de nem a betétböl jött. Este mikor tusoltam, akkor derült ki, h a szeméremajkak redői közt maradt valamennyi vér mert amikor vizes lett, ilyen pirosas színü lett a víz, jó alaposan megmosdottam,amíg újra átlátszó nem lett a víz. Utana a szaghatás is megszűnt, és azóta mindig alaposan megtörlöm magam, ha betétet cserélek.
Szerintem nyugodtan használj el annyi betétet amennyi jól esik. Szerintem nem pazarlás, ha ez kell ahhoz, h jó legyen a közérzeted! De ha ennyire aggaszt a pazarlás gondoata, akkor minél kisebb betétet használj. Mert nem mindegy, h egy normál betéten van 3 csepp vér, vagy egy éjszakain. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!