Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami tippetek erre?...

Van valami tippetek erre? Szerintetek menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 éve kezdődött ez és nem mindig jelentkezik. Amikor megjön nagyon fáj a derekam és a hasam is görcsöl, miután vettem be gyógyszert nagyon nehezen akar elmúlni a fájdalom. De nem ez a legrosszabb. Hányingerem van úgyis, hogy nem ettem előtte semmit (reggel is jelentkezett már így evidens az éhgyomor), de sosem hányok csak az inger marad meg. Rettentően szédülök és nem egyszer volt már, hogy el is ájultam. Vérvételen voltam kb. fél éve, nem mutatott ki semmit csak két vitaminkúrát kaptam. Az orvos szerint semmi baj nincs a tini kor velejárója lehet. Szerintetek forduljak újból orvoshoz? Nem tudom mit tegyek néhány hónapot nagyon megsínylek és létezni sem bírok.

2019. jún. 26. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Győrben tudtam volna jó dokikat 😁😊
2019. jún. 28. 11:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért és a jóindulatot😄 Debrecenben próbálkoznék komolyabb vizsgálatokkal😊
2019. jún. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!