Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami tippetek erre?...

Van valami tippetek erre? Szerintetek menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 éve kezdődött ez és nem mindig jelentkezik. Amikor megjön nagyon fáj a derekam és a hasam is görcsöl, miután vettem be gyógyszert nagyon nehezen akar elmúlni a fájdalom. De nem ez a legrosszabb. Hányingerem van úgyis, hogy nem ettem előtte semmit (reggel is jelentkezett már így evidens az éhgyomor), de sosem hányok csak az inger marad meg. Rettentően szédülök és nem egyszer volt már, hogy el is ájultam. Vérvételen voltam kb. fél éve, nem mutatott ki semmit csak két vitaminkúrát kaptam. Az orvos szerint semmi baj nincs a tini kor velejárója lehet. Szerintetek forduljak újból orvoshoz? Nem tudom mit tegyek néhány hónapot nagyon megsínylek és létezni sem bírok.

2019. jún. 26. 13:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha még nem tetted, akkor olvass utána az endometrózisnak. És keress fel egy olyan nőgyógyászt aki foglalkozik is a lehetőségével, nem zárja le annyival hogy "tini probléma"...
2019. jún. 26. 13:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Pont az előbb tettem meg, de egyik tünet vagy kiváltó ok (a hányinger és ájulás kivételével) nem igaz rám. Bár már magam sem tudom.. Mindenképpen felkeresek egy orvost.
2019. jún. 26. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sokféle tünetegyüttessel jelentkezhet, nem kell mindennek úgy lennie. Ha a menstruációd ennyire fájdalmas hasi tüneteid vannak (a hányinger már az) elájulsz, ez pont elég hogy felvesse a lehetőségét
2019. jún. 26. 13:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor ez tényleg nem gyerekjáték úgy látom :(
2019. jún. 26. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Azért előre megijedni nem kell!! Csak utána kell járni, önmagad megnyugtatása miatt is. És inkább minél hamarabb keress egy jó orvost, ne te agyalj rajta.

Ennél többet nem tudok tanácsolni, tapasztalatom is csak annyi van hogy ég.ü.-ben dolgozom illetve egy ismerősöm érintett ebben. És mivel neki egyetlen tünete a fájdalmas menstruáció volt, így amikor olvastam a kérdéseket muszáj volt leírják, mert sajnos ez még mindig egy kevéssé ismert betegség. De remélem neked nem ez a gond :)

2019. jún. 26. 17:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Remélem :) pont most mesélte anyukám, hogy egy volt munkatársának a lánya hosszú éveken át szenvedett miatta aztán elmúlt. De mivel nekem nem rendszeres, hanem vagy szörnyű vagy meg sem érzem, így nem tudom. Az alacsony vérnyomás befolyásolhat valamit? :)
2019. jún. 26. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Menj el szomatoinfra vizsgálatra. Nekem is ott derült ki. Ultrahang nem mindig mutatja ki.

Itt [link]

2019. jún. 26. 20:12
 8/12 A kérdező kommentje:
És ez csak Pesten van?😅 Elég költséges lenne a beutazás meg ez az egész. Tudom! Az egészségért bármit, de előbb helyben informálódok. :) Köszönöm a válaszokat!!
2019. jún. 26. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2019. jún. 28. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Kelet-Magyarországon :)
2019. jún. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!