Az egészségügyi betét hogyan lesz nektek nedves?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 17:03
2/7 anonim válasza:
Ennyire tudatlan ne legyél. Tampon, betét hogy lesz?
3/7 anonim válasza:
Megint a betétfétises, hagyjátok...
4/7 anonim válasza:
Hogy? Úgy, hogy benyálazom! Hülyegyerek! Unod magad a nyári szünetben, mi?
5/7 anonim válasza:
Mikor érzi, hogy ilyen hülye kérdést olvasok a gyakori kérdéseken, mint ez is, elkezd könnyezni, attól.
7/7 anonim válasza:
Attól függ. Alapjába véve a vérzés miatt, de totál változó, minden azon múlik, hogyan távozik a vér. Van amikor csak szép lassan csepeg bele, de van h egyszerre nagyobb mennyiség zúdul. Annyira amúgy nem szoktam nézegetni a mocskos betétet, de ha két pisilés közti állapotot veszem, akkor szerimtem úgy, h nagyjából a közepére folyik, onnan oszlik el a betét többi részére. Ami megint csak változó, h merre, attól függ milyen helyzetben van a testem. Általában felhúzott lábbal ülök, így hátrafele indul meg. Hason fekve pedig előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!