Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen okai lehetnek egy...

Milyen okai lehetnek egy hirtelen elhízásnak?

Figyelt kérdés

Igazából nem rólam van szó,egyik lány haveromról. Csak már nagyon kíváncsi lettem,hogy mitől lehetett az a hirtelen változás,mert mindenki olyan normálként kezeli itt és csak viccelődnek vele. 2 évvel ezelőtti tanévben sokat láttam,aztán a nyáron is,sőt még a kövi tanév őszén is párszor,még semmi különös, és aztán tavasz-nyárra már úgy kiszélesedett hogy nem igaz,a hátsója is 2-szer akkora lett. Mind néztünk hogy mi van,olyan lett mint egy hatalmas labda. Jó mondjuk,alapból se volt egy csontváz típus,lehetett mit fogni rajta,de közel se volt dagi,olyan pont jó.

Nem tudom mennyi köze van hozzá,hogy járt küzdősportra,de arra a tanévre abbahagyta. Lehet egy sporttevékenység megszakításnak ekkora és ilyen hirtelen hatása? Elég bizarr

2019. jún. 21. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy amiért abbahagyta. Fogamzásgátlót nem kezdett szedni?
2019. jún. 21. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hormonzavar, pajzsmirigy probléma, vagy csak megváltoztak az étkezési szokásai. A sport abbahagyása után is feljöhet néhány kiló.

Néhányan a lelki traumát próbálják evéssel csillapítani.

2019. jún. 21. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, van az a típus, aki előbb-utóbb úgyis el fog hízni, max ha nagyon erőlködik ellene, akkor pár évig még valahogy visszatartja... de aztán úgyis robban az egész, ürügy se kell hozzá. Az hízik el ilyen durván, akinek ez meg van írva a genetikájában, mi meg ha akarnánk se tudnánk. Fekhetünk 8-szor annyit, ehetünk 8-szor annyit, az is átmegy rajtunk. Ehhez a hízáshoz genetikai képesség kell, nem ragozom tovább, sokakban ez megvan, és nem mindenki lesz képes egész életében állandóan küzdeni ellene.
2019. jún. 21. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:

Az elsőnek említett tanév végén lett 1 fiúja és azzal is volt 1,5 évet

De ahogy írtam még se nyáron se ősszel nem volt semmi kulonos. Sőt most még eszembe jutott hogy februárban is láttam mert eljött az after partyra..És akkor se volt még semmi.

Következőnek már az érettségi időben láttam és akkor már olyan volt.

De miért? Fogamzásgátlónak lehet köze hozzá? Ez új nekem.

Egyébként jól ismerem és ez alapján ő inkább olyan hogy gumi nélkül tuti nem áll le kufircolni,de ez nem is érdekes,arra kíváncsi vagyok amit előbb kérdeztem

2019. jún. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!