Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb 10 napja késik, lehet a...

Kb 10 napja késik, lehet a hirtelen megnőtt fizikai terheléstől?

Figyelt kérdés
Volt már régebben is, hogy 35-40 napos volt a ciklusom, de az elmúlt időben azért időben (31-32 nap) megjött mindig. Kb másfél-két hónapja elkezdtem kicsit kemyényebben edzeni, heti 4 alkalommal, másfél-két órát, plusz többet is dogloztam (könnyű fizikai munka), illetve az étkezésemet is kicsit átvariáltam, sokkal több a fehérje, kevesebb zsír, talán ezek így együttesen bezavarhatnak? Járt már valaki esetleg így, hogy fogyókúrás étrend, sok edzés miatt kicsit kimerült a szervezete és csúszott? Sajnos csak egy hét múlva megyek dokihoz, de már nagyon megjöhetne mert érzem a tüneteket (derékfájás, görcsök, nyavajgás) ... köszi a válaszokat előre is! (29)

2019. máj. 16. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Akár ok nélkül is előfordul az ilyesmi.
2019. máj. 16. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Talán kicsit keményen kezdtél bele, vissza kellene venned. Bár hogyha az előjeleket már ennyire érzed, akkor valószínű, meg fog jönni, csak késett.
2019. máj. 16. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

igen, bezavarhatnak

ez is azt mutatja, hogy nem jol csinalod...

2019. máj. 16. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem most kezdtem el rendszeresen edzeni, csak kicsit rákapcsoltam, hogy erősödjek, de úgy látszik a sok munkával együtt ez így sok..:( köszi a válaszokat
2019. máj. 16. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!