Normlis, ha már évek óta nem nő a mellem (14 évesen elkezdett,16 éves koromban megállt teljesen) most 19 éves vagyok és az utobbi 3-4 napban vettem észre hogy hirtelen megint nőtt a mellem. Ez hogy van?
Ez normális? mitől lehet? tapasztalta ezt már valaki?
terhességet teljesen kizártam ugyanis fogamzásgtló tablettát szedek, egyetlen napot se hagytam ki 8 hónapja és emellett óvszert is használunk minden alkalommal.
Az első hónapban valóban nőtt tőle de kb mindenemen volt egy kis plusz ahol kellett (pont mellre csípőre ment meg karra ahol vékony vagyok) de vissza is csökkent az első 7 napos szünetben. Azota icipicit mindig nagyobb de nem ennyivel hogy pár napja hirtelen azt érzem hogy ha összekulcsolom a kezem akkor nyomom. Sosem zavart most meg... hát olyan fura érzés volt.
Most épp a 7 napos szünetben vagyok, ma vagy holnap kéne megjönnie. Azt is olvastam hogy menzesz előtt megduzzad a mell de nekem mindig csak a hasam fájt és a hátam mellemen sose jött semmi panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!