Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hétfőig?

Mit tegyek hétfőig?

Figyelt kérdés

KB. 5-6 napja kezdődött égő, csípő, viszkető érzésem a nemiszervem, illetve a húgycsövem környékén és hozzá jött az alhasi fájdalom vizelési inger. Saját elgondolás ól végigcsináltam egy 3 napos canesten kúrát, de nem használt. Emiatt tegnap elmentem háziorvoshoz, aki beküldött laborba. Ma délután ezeket az eredményeket kaptam:

Vizelet fajsúly:1,023

Vizelet leukocyta:++++

Vizelet nitrit:+

Vizelet pH:5,0

Vizelet szín:sárga

Vizelet átlátszóság:zavaros

Vizelet erytrocyta:+(1mg/l)

Vizelet fehérje:+(g/l)

Vizelet cukor:neg

Vizelet keton:neg

Vizelet urobilinogén:normál

Vizelet bilirubin:negatív

Vizelet üledék

Vörösvértest:15/látótér

Fehérvérsejt:366/látótér

Baktérium:sok

Elküldve mikrobiológiára

2019. jún. 21. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok folyadék és napi 4-5 g C vitamin, de ha a lelettel együtt az ügyeletre elmész írnak antibiotikumot
2019. jún. 21. 21:16
 2/7 anonim válasza:
83%

Tőzegáfonya, sok-sok folyadék, pihenés (írnám hogy melegben....).

Viszketés miatt valami fertőtlenítő gyulladáscsökkentő krém pl idelyn, Canesten. Vagy teafaolaj (ha tudod használni).

2019. jún. 21. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Urzinol tabletta (recept nélkül kapható), engem egy nap alatt rendbe tett. Sok folyadékot igyál mellé és az ülőfürdő most szigorúan tilos.
2019. jún. 21. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Húgy uti probléma. A prosztatát is bele értve .

Erre a Canesten nagyon nem jó volt .

2019. jún. 21. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nőknek mióta van prosztatája?
2019. jún. 21. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, a háziorvosod egy marha. Ráadásul lusta marha. Egy ilyen tipikus tünetekkel járó húgyúti fertőzésnél csak szivatás a beteget laborba küldeni. A rendelőben egy szerencsétlen tesztcsíkkal ki lehetett volna ezt mind mutatni, vagy egy rohadt Donné próbával, de akár mikroszkóppal is meg lehetett volna nézni.

A megoldás az, hogy ezzel a lelettel elmész holnap a háziorvosi ügyeletre és írnak fel antibiotikumot. Ezen kívül fogyassz sok folyadékot. A háziorvosodat pedig sürgősen cseréld le! Írom ezt orvosként!

2019. jún. 22. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ezek olyan tipikus cystitises tünetek, simán elég lett volna egy gyors tesztcsík és már fel is írhatta volna az antibiotikumot. AB kúra után esetleg egy kontroll vizelet, de most meg szenvedsz hétfőig. Túl lett misztifikálva.
2019. jún. 22. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!