SOS! Hétfőig belehalok?
Figyelt kérdés
Hüvelygombám van. Nem csip, nem ég, nem viszket. Viszont ilyen túros valami van a csiklómon. Olvastam, hogy bekerülhet a véráramba és vérmérgezést okoz.2017. aug. 19. 18:30
2/11 A kérdező kommentje:
Rákerestem a candida fertőzésre, ott van
2017. aug. 19. 18:35
3/11 anonim válasza:
Kizárt dolog. A hüvelygomba az csíp, éget és viszket és piros. Városokban pedig van hétvégén és éjjel ügyeletben lévő patika, megkérdezheted súgva a patikust, hogy mit ajánl, tescóban is van patika, ha ilyen helyek vannak nálatok.
Ilyesmitől nem fogsz vérmérgezést kapni. Egyébként véletlenül édesanyádat nem tudod megkérdezni?
4/11 anonim válasza:
3 vagyok a candida kezelése nem hétfő, vagy szombat, az több hónap.
5/11 anonim válasza:
Amit olvastál, ahhoz immunszupresszáltnak kell lenni (pl.vki szervátültetésen esett át, vagy végstádiumú rákos), hogy elterjedjen a véráramban és belehaljon. Viszketni fog hétfőig, vagy elmégy egy ügyeletes patikába, kérsz rá kúpot, meg kenőcsöt.
6/11 anonim válasza:
Nőgyógyászati ügyelet is létezik.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De nem viszket meg semmi ilyesmi. Ha nem láttam volna rajta azt a fehér valamit, akkor nem is tudnám.
2017. aug. 19. 18:55
8/11 anonim válasza:
Attól, hogy egyszer látsz ott valami fehéret, nem biztos, hogy gombád van. Ezer más dologtól is lehet, akár betegség nélkül is. Ha nincs egyéb tüneted, akkor semmi bajod nem lesz hétfőig.
9/11 anonim válasza:
Lehet nincs is semmi bajod. Ha csíp, viszket, éget, akkor vegyél rá Canesten kombit.Vény nélkül kapható.
10/11 anonim válasza:
Tisztítsd Naponta kétszer. Óvatosan, de alaposan. Kaneszten... Első körben érdemes megpróbálni,vény nélküli. A véráramlatba nem fog bekerülni. Meg ha mégis, az immunrendszer kinyirja. Az kap gombás szepszist, aki már amúgy is dögrováson van.
Szóval nyugi ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!