Mást is ennyire megvisel a menstruáció?
Sziasztok!
Tanácsokat,ötleteket szeretnék kérni,hogyan vészeljem át az az 1-másfél hetes időszakot. Mielőtt megjön kb másfél héttel előtte érzem,hogy nagyon feszült vagyok,nyűgös,fáradékony,kedvetlen és még sorolhatnám... Amikor végre megjön,nagyon görcsölök fájdalomcsillapító nélkül nem bírom ki,de 3-4 nap alatt elmúlik. Rendszeresen megjön,sosem marad ki.
Nem szedek fogamzásgátlót.
Mit lehetne tenni,hogy enyhítsem a tüneteket? Más is van esetleg így?
28N
Engem hál istennek nem! Szerencsére lazán veszem ezeket a napokat, könnyen túl vagyok rajta. Hál istennek nincsenek görcseim, nem leszek igerült, se szomorú, sőt inkább még jobb is a kedvem ilyenkor. Sokáig azt hittem, valami baj lehet velem, mert a környezetemben lévő nők 80%-a eléggé megszenvedik a dolgot. Egyszer említettem a dokinak is, de megnyugtatott, h ez önmagában nem baj, sőt inkább örüljek neki, h ez a helyzet. Az egyetlen szépséghibája a dolognak, h 7-8 napig eltart, és viszonylag elég gyengén vérzek, ennek ellenére elég sok betétet elhasználok... Amúgy általában nincs bajom ezzel, h 7-8 napig vérzek nem túl nagyon, mert így nincs átázás, félre folyás stb. Olyankor zavaró picit, amikor lenne valami olyan program, pl strand, amikor jó lenne, ha nem véreznék, de altalában azért sikerül úgy ütemezni, h ne mensizzek mikor strandolás a program.
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!