Megpróbálkozhatok tamponnal?
Még sosem próbáltam tampont, de idén nyáron nagyon érik, hogy itt lenne az ideje.
Azonban félek, mert a tapasztalataim alapján eléggé szűk lehet a hüvelyem (nem fér fel egy ujj, egy centi után máris eléggé fáj), továbbá szűz is vagyok.
Olvastam, hogy az OB mini silk touch tampon ajánlott ilyen helyzetre, de az lenne a kérdésem, hogy meg merjem-e próbálni?
Eléggé tartok tőle, az a helyzet.
16/l
Hát, ha tartasz tőle akkor szerintem ne erőltesd. Csak ha már tényleg minden kétséget kizárólag azt akarod. Társadalmi nyomás hatására nem érdemes. Én 18 éve mensizek és 3 alkalom kivételével mindig betétet használok. Gimiben tamponoztam 3x mensi alatt, mivel a csajok addig cseszegettek a betét miatt, h kipróbáltam a tampont. Viszont nekem nagyon nem jött be, pedig simán fel tudtam rakni meg minden. Érezni sem éreztem belőle semmit, inkább a körülményes csere, illetve a látvány, amit a használt tampon kivételekor láttam nagyon undi volt számomra, eleinte azt hittem majd megszokom, de ezt nem bírtam, így inkább visszatértem a betétekhez. Max akkor használok tampont, ha strandolok, bár igyelszem úvy szervezni a dolgokat, h ne akklr menjek strandra, ha megvan, de ha nagy ritkán mégis, akkor marad a tampon jobb híján. Viszont, én tudom rendesen használni (hogy kell felrakni, meddig stb), így nem okoz gondot az a pár órahossza. Viszont, ha neked még nem megy rendesen a használata, akklr javaslom előbb otthon gyakorolj, h ne a tengerparton kelljen szenvedned vele, hanem gyorsan fel tudd rakni, aztán hajrá, mehetsz is a vízbe, viszont, ha végeztél minél előbb szedd ki mert valamennyi vizet fel tud szívni a cétnán keresztül, ami sós tengervíz miatt, még csíphet is...
Sok szerencsét hozzá, és kitartást! :)
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!