Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért nem tudok tamponnal pisilni?

Mért nem tudok tamponnal pisilni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok pisilni ha bent van a tampon. Most használtam először. és amikor kivettem a tampont nagyon nagyon fájt és nagyon véreztem is. miért?

2019. jún. 16. 12:19
 1/9 anonim válasza:
97%
Rosszul raktad fel a tampont
2019. jún. 16. 12:22
 2/9 A kérdező kommentje:
hogy kellett volna?
2019. jún. 16. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
nem raktad elég mélyre
2019. jún. 16. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Biztos fiatal vagy és szűz, ezért volt fájdalmas kivenni. Meg volt tele a tampon amikor kivetted?
2019. jún. 16. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
igen
2019. jún. 16. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Normál méretű, vagy a mini?
2019. jún. 16. 15:38
 7/9 anonim válasza:
100%
Rakd mélyebbre legközelebb. Egyik jele annak, hogy nem jól helyezed fel, hogyha érzed járás közben, hogy “van ott valami”
2019. jún. 16. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
A megnagyobbodott tampon nem fért ki a szűzhártya nyílásán. Azért fájt nagyon.
2019. jún. 17. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert nincs jó helyen, ezért befeszülnek a hüvely izmai, amitől nem tudod "elengedni" a pisit. Akkor jó a tampon, ha semmit nem érzel belőle. Ha érzed, h ott van, akkor az legyen gyanús és próbálj rajta igazítani, vagy ha ez nem sikerül, akkor cseréld ki inkább.

Akkkr szokott fájni a kivétel, ha sok még a száraz rész rajta, mivel minden folyadékot felszív (azt is ami a hüvely természetes nedvességéért felelős) így könnyen kidörzsöli a hüvelyfalat, ami elég kellemetlen tud lenni. Akkor cserélj, ha már teljesen tele van, ilyenkor van, h menet közben is érezni, h elmozdul lefelé, de a kihúzásnál is pikk-pakk kijön különösebb erölködés nélkül. Mondjuk azért nem teljesen értem: amikor kivetted a tamponodat az is nagyon véres volt, vagy pedig volt még rajta fehér rész, és miután kivetted, azután kezdtél nagyon vérezni? Ha az előbbi, akkor várni kell vele még picit. Ha az utóbbi, az annyira nem gáz, nekem is szokott olyan lenni, h veszem ki a tampont, és jön még utána valamennyi vér. Szerintem ez mindenkinél megesik időnként, de ez nem para, mert legalább annyival kevesebb marad benn, és annyival kevesebbet van bennem véresen a tampon. Vagy még esetleg az lehet, h kisebesedtél valahol, és amiatt fáj vérzik, viszont ez csak a mensi elmúltával fog kiderülni, mert a két vérzést nem lehet biztosra megkülönböztetni. Remélem nem ez van, csak azért írtam le ezt is, mert mint lehetőség fönnál, de remélem, h csak annyi a probléma, h egy kis rutint kell szerezned tamponozás terén. Csak ügyesen, és kitartás! :)

32/n

2019. jún. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!