Tamponnal lehet pisilni?
Második válaszolónak teljesen igaza van, nem egy helyről jön a dolog, tehát a tampon nyugodtan bentmaradhat, amíg pisilsz, én is gyakran szoktam benthagyni, amikor pislantok :)
A madzagot meg megoldhatod úgy, hogy félre húzod és becsíped a combod és a szeméremdombod közé, miközben ülsz le a wc-re. Én mindig így csinálom, és sosem lesz olyan :)
Egyébként benne van a tampon használati utasításában is, hogy nem muszáj kivenni! :) Onnan tudtam meg annó én is, fél év tamponthasználat után :P
20/L
Nekem mindig pisis lesz és megtelik a tampon, a szálon felfutó vizelettől, akárhova csípem azt a zsinórt.
20/N
Persze hogy lehet, ez egyértelmű, mivel nem egy helyről lehet a kettő. De amíg pisilsz, a madzagot tartsd hátra, a feneked felé. Azért a feneked felé, mert a húgycső nyílása előrébb van, mint a hüvely, ezért ha előre fele tartanád a madzagot, akkor pisis lenne, ha viszont a feneked felé tartod, akkor nem lesz olyan. Én mindig így csinálom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!