Terhesség? Betegség? Mi lehet ez?
Nos.. a problémám lehet, hogy szánalmas, vagy megvetni való, de remélem lesznek segítőkész válaszadók is.
20 éves vagyok, a párommal óvszerrel védekezünk, de az egyik nap nem volt épp nálunk és egy nagyon rövid időre "bennem volt" gumi nélkül. (kb. 1 perc) nem élvezett el, de tudom,hogy az előnedv is okozhat gondokat. Borzasztóan sajnáljuk, de elragadott minket a hév. Három nappal rá nekem megjött, viszont végig fájt a hasam (nem szokott) és borzasztó hányingerem is volt.
Ma múlt el a menstruációm de még mindig fáj a hasam, illetve inkább feljebb, a gyomorszáj környékén. Emelett pedig rengeteget eszem.
Mindig is hasfájós voltam és lehet, hogy azért tűnik úgy, hogy sokat eszem, mert félek és figyelem.
Ha nem szűnnek a panaszok, természetesen elmegyek orvoshoz, hiszen tudom,hogy online senki nem tud meggyógyítani, de mégis fel kellett raknom ezt a kérdést. A kérdés tehát, hogy van-e esély a terhességre.
Előre is köszönöm.
Szerintem sem lesz gond. Persze vannak kivételek:D De ne aggódj.
Viszont ilyen többet ne legyen, hogy "elragadott a hév". Emberek vagyunk, tudjunk már uralkodni magunkon. Lehet más módon is kényeztetni a partnert, ha épp nincs gumi...
De ez tényleg szörnyen nagy felelőtlenség. Egy kis balesetből is lehet baba, és gondolom ha ennyire aggódsz a teherbeesés miatt, akkor nem szívesen tartanád meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!