Pár napja ilyen nyilalgató, szúró érzéseket érzek a jobb petefészkem körül meg az alhasamnál. Arra gyanakodtam, hogy vakbélgyulladás. Tegnap voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy nem vakbél, hanem lehet, hogy nőgyógyászati probléma. Amikor az orvosnál várakoztam, beszélgettem egy nővel és rákédezett arra, hogy nem-e terhes vagyok. Nem tudtam rá mit válaszolni. A menstruációm, csak 2napig tartott 5helyett és nem is igazán véreztem. Eléggé kivánós vagyok, szinte folyton aludnék, hányingerem van egész nap meg kis görcsöket érzek az alhasam tájékán meg olyan mintha feszülne. Hétfőn csináltam egy tesztet, ami negativ lett. Délután csináltam, és ha terhes lennék akkor a teszt idején voltam olyan 4+3napos kb. Nem tudom mit higgyek. Lehet tényleg terhes vagyok csak a teszt nem mutatta ki?
Jövőhéten megyek orvoshoz csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
2011. ápr. 7. 17:21
1/6 anonim válasza:
Hát ezt könnyű lenne megválaszolni, ha írtad volna, hogy lefeküdtél e valakivel, és védekeztetek-e??? Nos? :O
2011. ápr. 7. 17:30
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem feküdtem volna le senkivel, akkor eszembe se jutott volna a terhesség. Logikus nem?
2011. ápr. 7. 17:32
3/6 anonim válasza:
Akár terhesség is lehet, csak még nem mutatta ki a teszt. De te tudod, hogy megfelelően védekeztetek-e. Ha igen, akkor a terhesség kizárható, ha nem, akkor benne van a pakliban.
2011. ápr. 7. 17:35
4/6 anonim válasza:
Egy átlagos bolti terhesteszt a fogantatás után 2-3 héttel mutat pozitívat, ha van baba. Nem tudom, mit értesz 4+3 napon.
2011. ápr. 7. 17:37
5/6 A kérdező kommentje:
4hét és 3napos terhességet jelent...
2011. ápr. 7. 17:47
6/6 anonim válasza:
Akkor a teszt már biztos kimutatta volna, szerintem nem vagy terhes, hanem valami betegség lesz (pl. petefészekciszta is okozhat alhasi fájdalmakat, szurkáló érzést), ezt csak az orvos tudja megmondani. Jobbulást kívánok neked, és mindenképpen keresd fel a nőgyógyászt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!