Menstruáció kimaradása antibiotikum kúra után, lehetséges?
4 napig szedtem az Ospamox 1000mg tablettát napi 2x1 adagban,amit a háziorvosom írt fel. Emellett Jangee fogamzásgátló tablettát szedek 1éve.Tehát Június 6.-tól-9.-ig szedtem az antibiotikumot,(ami valószínűleg túl erős volt számomra,mert a vizeletemben éreztem a gyógyszer illatát,s ezután kialakult a hüvelygombám amit már azóta kezeltünk/kezelünk a párommal együtt),viszont emellett a fogamzásgátló tablettámat is 9.-én kellett utoljára be vennem. Párommal,eközben egyéb védekezés nélkül együtt voltunk. Szerdán,azaz 12.-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak de azóta sem jött meg.(A menstruációm előtt egy héttel mindíg mellfeszülést éreztem és hangulatingadozásokat.Ezek mind jelen voltak nálam már az antibiotikum kúra előtti pár napban is,tehát már vártam a menstruációmat.)A 3.-nap késés után a reggeli vizeletemből elvégeztem egy állítólag jól bevált terhességi tesztet.Az eredmény negatív lett. Egyenlőre várok,aztán pár nap múlva újra elvégzek egy másik tesztet.Babát egyenlőre nem tervezünk,de nem is ez lenne a lényeg,mert ha jön akkor sem lenne baj.Viszont szeretném tudni másoknál is előfordult-e már olyan,hogy antibiotikumtól teljesen kimaradt vagy később jött a mensi.Ha igen mennyit késett?
(Csak érdeklődöm,mielőtt bárki letámadna! Fogok menni a nőgyógyászomhoz jövőhéten, viszont kicsit izgatott vagyok,hogy mi is lesz ebből,ugyanis a fogamzásgátlómat holnaptól, azaz június 17-től újra kellene kezdenem szedni.)
Előre is köszönöm mindenki kedves válaszát!
Antibiotikum mellett sokszor kell egyéb fogamzásgátló módszer is, úgy hogy előfordulhat hogy terhes vagy és még nincs annyi terhességi hormon a szervezetedben amit ki lehet mutatni
De az is meg lehet hogy csak kimarad az antibiotikum miatt, ha esetleg negatív marad a testr és kövi hónapban sem jön meg látogass meg egy dokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!