Lehetséges ettől hüvelygyulladás?
A történet a következő.
Modern nőként rendszeresen szőrtelenítem magam "odalenn". Mikor a szőröm kezd visszanőni, akkor viszketni szokott, én meg - mily meglepő - általában meg is szoktam vakarni. (Persze nem mindenki szeme láttára!) Tudni kell, hogy vékonyka, mindenre érzékeny bőröm van, és ahogy vakarom, attól pár alkalom után a hüvelyem és környéke fájni kezd. Általában ez a kellemetlen tünetkombó el szokott múlni az újabb szőrtelenítéskor.
Most viszont sajnos tartósnak mutatkozik az állapot, fáj a hüvelyem, és ahogy elnéztem, gyulladt, lobos. Különös folyásom nincs, csak a teljesen megszokott. Viszont nemrégiben egy fogászati műtéten estem túl, amire antibiotikumot kellett szednem (Curam-ot), és ugyan ittam mellé Normaflore-t, de félek, hogy az antibiotikum hatására meghaltak a jó bacijaim odalenn, és most valami jó kis hüvelygombám lett... Ennek így van értelme? Esetleg az létezik, hogy az erős vakarással felsértettem a külső hámréteget, és az okozza a gyulladást?
Amíg nem tudok elmenni dokihoz, addig Génia hüvelykúpot használok.
Nem kellene borotválnod ott lent "modern nőként"
Sajnos sok gondot okozhat, még az orvosok szerint is!
Elképzelhető, hogy az antibiotikum is hozzájárult ehhez...
Az antibiotikum válthatta ki.
De igaza van az előttem szólónak, nem teszel jót a borotválással.
Nem szellőzik rendesen a bőröd, mert a fehérnemű teljesen rásimul. Persze ha muszáj, hát muszáj.
Előző vagyok.
Most jut eszembe, mielőtt dokihoz mész, előtte 2-3 nappal már ne használd a kúpot mert befolyásolja a vizsgálat eredményét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!