A hosszú ideje (akár évek) lappangó hüvelygyulladás később átterjedhet más szervekre is a hasban?
Nekem a múlt héten állapították meg a hüvelygyulladást, de ahogy a tüneteit olvasgattam, szerintem nekem már elég régóta van (még fiatal vagyok, most voltam először nőgyógyásznál).
Gyakori vizelési ingerem is van már pár hónapja (nem csíp, nem fáj, egyszerűen csak kell), akkor valószínűleg a hólyagra is átterjedt a gyulladás?
Már egy ideje úgy érzem, mintha az egész hasam be lenne gyulladva. Feszül is nagyon, akkor is ha nem esek semmit és teljesen lapos, ha meg eszek akkor egyből felpuffad, de nem az egész hasam, csak köldöktől lentebb.
Válts orvost sűrgősen!
Ha egy év alatt nem volt képes elmúlasztani, akkor vagy pancser, vagy nem is akarja, mert esetleg magánba jársz hozzá jó pénzért...
Gynoxint próbáltad? Nekem az van most, de még nem tudom, hogy mennyire jó.
Talán érdemes lenne kikérni egy másik szakvéleményt is, ha ő is azt mondja, akkor folytathatod a régivel a kezelést, ő már ismeri régóta a panaszaid. Remélem sikerrel jársz minél hamarabb és meggyógyulsz! Nem szabad feladni! :)
hát bizony ezen a területen összefügg minden mindennel: [link]
a lactofeel ideig óráig segít csak, tejsavat tartalmaz az nem kellemes közeg a baciknak meg egyéb fertőzéseknek, de inkább a hüvelyflórádat kéne rendbe tenni, valami olyan készítménnyel, ami magukat a probiotikus tejsavtermelő bacikat telepíti vissza.
nekem a nőgyógyászom (nő mellesleg és ő is ezt használja)a probiotikus tampont ajánlotta, ez se olcsó, de legalább használ :)
ellen probiotikus tampon a neve és gyógyszertárban lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!