Miért nem szólt a barátnőm hogy vegyek neki betét? Miért szegyenlik a nők ennyire?
Úgy volt először hogy 2 hétig lesz nálam mondtam neki hogy maradjon még pár napot és itt maradt.
Voltunk sétálni ebédelni utána elmentünk boltba és nem szólt hogy kell neki betét, mikor haza értünk ment aludni utána úgy ébredt sírva mert véres volt az ágy meg a nadrágja. Még akkor sem mondta hogy menjek venni neki, én kérdeztem meg és akkor is csak bólogatott
4 hónapja vagyunk egyutt.
Szerintem ezt vele kellene megbeszélned.. mi nem tudjuk, lehet fél szólni de én nem ismerem
Nyugdtasd meg hogy nincs semmi és legközelebb nyugodtan szólhat bármiről
Már mások is felismerik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Amúgy a logikát teljesen hiányolom a barátnődből. Tény vannak olyan nők akik szerint ez nem a férfire tartozik, de azok felkészültek, követik a ciklusuk, diszkréten elintézik a dolgot anélkül, hogy a pasi orrára kötnék, de nem vérzik össze az ágyat majd bömbölnek felette.
Ott van a többi nő aki természetes tényként kezeli, ha kell maga dobja a kosárba a szükséges tisztasági cuccokat.
És ott a barátnőd...
lol
Ha ez igaz sztori, a nőnek valami lelki gondja lehetett és a menzesze csak az utolsó csepp volt a poharában.
29 éves vagyok. Kb 14-15 éves koromig volt ciki téma, hogy betétet veszek meg betétet kérjek. Szóval vagy a barátnőddel 15 alattiak vagytok vagy a barátnőd, ha témyleg nem mer betétet venni, agyilag gondokkal küzd.
Illetve, már kamaszkortól mindig visznek a lányok/nők betétet a biztonság kedvéért (még első menzesz előtt is). Főleg, ha tudják, hogy meg fog jönni.
Ez a sztori kamuszagu, de jót nevettem rajta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!