Ha nagyon kell pisilni és betét van rajtam, bele lehet csurgatni egy keveset?

Hát, szerintem nem sok értelme van, egyrészt, valószínűleg nem fogsz tudni megállni egy kevésnél, másrészt meg mire mész egy kicsivel, attól még ugyanúgy kell pisilned. De amúgy meg próbáld ki: tegyél be egy betétet, állj bele a fürdőkádba, és nézd meg mi lesz az eredmény.
Én biztos nem szórakoznék ezzel, mert tutira nem bírná a betét, néhany csepp még oké, de az sem úgy, h direktbe bele. Fordítva már jártam: ha sok alkoholt iszom, akkor megesik, h pisilés után még egy 20-25 percig hirtelen mozdulattól, hapcizástól, röhögéstől stb jön még ki néhány csepp, annyit még elbír a betét, de max 2-3 pisilés után jobb kicserélni (tudom-tudom erre van inkontinencia betét is, de mivel ez nem állandó probléma, így a sima szárnyas betét is megteszi lényegesen olcsóbban). Nyilván ez nem passzióból van nálam, hanem, azért, h nyugodtan tudjak a társaságban lenni anélkül, h a nyirkos bugyi miatt kellene aggódnom, és többször átvennem egy este alatt, ami jóval nagyobb macera mint a betétet kicserélni. Hát, ez van részemről ennyit tudtam hozzáfűzni a kérdéshez. Viszont szerintem simán próbáld ki amire kíváncsi vagy, úgyis az lesz a mérvadó, h sikerül e megállnod egy kevésnél, vagy nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!