Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi fertőzés elmúlhat...

Hüvelyi fertőzés elmúlhat magától vagy muszáj dokihoz menni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Egy fertozes mitol mulna el magatol?

Ketfele lehet bakrerialis vagy virusos.

A bakterium vagy a virus fog onkent tavozni a szervezetedbol?

Nogypogyaszati dologgal ne parodizaljunk mar gyerekek ezen az oldalon, me nem lehet egybol orvoshoz menni?!

Hogy aztan meg par evre ra a masik topikba lehessen beirni, hogy miert nem esek teherbe?!

2010. júl. 7. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Célszerübb orvoshoz menni, mert esetleg elmúlhat ugyan, de lehetnek olyan következményei, amiket nem lehet késöbb meggyógyitani.
2010. júl. 7. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tényleg menj el dokihoz. Én olyan panasszal mentem el dokihoz, hogy fájt a szex, egett. És kiderült, hogy fertőzésem van, amit ha nem kezelnek, akkor jo esellyel meddő leszek. 3 hetes antibiotikumos + kúpos kezelésre fogtak...MERT A FERTŐZÉS NEM MÚLIK EL MAGÁTÓL, CSAK TERJED ÉS TERJED, KI KELL IRTANI
2010. júl. 7. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell kiemelni??

Fogd már fel h nem múlik el magától, ez nem volt elég?

Elmész nőgyógyászhoz ad rá valamit és elmulik.. nemértem ez miért ilyen nagy ügy -.-

2010. júl. 9. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

minek kell kötekedni?

Kivancsi a tapasztalatokra szerintem...

2010. júl. 9. 23:36
 6/6 anonim ***** válasza:
A tapasztalat az, hogy hüvelyi fertőzés nem nátha, ami magától elmúlik.
2010. júl. 10. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!