HPV okoz "gombás" érzést, viszkető, néha égő szeméremtestet? Továbbiak lent
Csak visszatérő gombás fertőzés, esetleg candida lenne?
Nemrég kialakult a hajlatban egy szemölcs, ami elmúlt magától, rövid idő alatt lejátszódott az egész.
Rákszűrés télen negatív lett, akkor lehet egyáltalán HPV?
Oh köszi, én is tudom, megyek, csak addig is...
Nem a kioktatás, a tapasztalatok érdekelnek.
Az a HPV vírustípus, amelyik elváltozást okoz a méhnyakon, nem okoz szemölcsöket - tehát attól, hogy (szerencsére) jó lett a szűrés eredménye, igen, még lehet HPV fertőzésed!
Az égő-viszkető érzés nem igazán HPV tünete, a szemölcsök viszkethetnek, szóval ha most nincs szemölcsöd, akkor valószínű gombás fertőzésed is van - muszáj lesz orvoshoz menned!
Köszi, fogok is, eszembe sem jutna kihagyni...
De a hpv szemölcsök nem múlnak el maguktól, nem...?
Csak 1 db volt, 1-2 hét alatt eltűnt, nem volt nagyobb egy fél borsónál.
úgy néz ki, babás vagyok, ezért aggódom
köszi
Mivel írtad, hogy a cytológiád jó lett, emiatt ne aggódj, ha van-volt is HPV fertőzésed, ami szemölcsöt okoz, mire születik a baba már valószínű legyőzi a szervezeted ( azt nem tudom, hogy ebben az esetben gyógyszeresen lehet -e ezt segíteniÖ), de ha nem, akkor sem káros a magzatra, nem okoz rendellenességet, persze ha szüléskot is vannak szemölcseid az gondolom rá is fertőző lehet... De bízzunk benn, addigra elfelejted! :)
Sok boldogságot!
kedves Utolsó
köszi :)
mire teherbe estem, szerintem már akkor sem volt meg...
és kb fél éve, vagy 1 éve volt hasonlóan
én nagyon szeretnék természetesen szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!