Hogyan oldjam meg lányom nyaralását?
Az, hogy van egy 11 éves lányod, aki most kezdett el menstruálni, az egyet jelent azzal, hogy halvány lila gőzöd nem lehet arról, hogy nemhogy nyáron, hanem a következő hónapban menstruálni. Az is lehet, hogy 45 napra jön meg neki a következő vérzése, meg az is lehet, hogy 20 napra, meg az is lehet, hogy következő hónapban megjön neki, aztán szeptemberig semmit. Szóval nem paráznék erre rá annyira.
Egyébként meg a strandolás kimarad, napozik kint, vagy nem mentek fürdőbe, vagy csak térdig megy bele. Egy 11 éves lánynak még valóban nem ajánlott a tampon, anélkül pedig nem lehet fürdeni.
Vegyél neki tampont és eldönti használja-e. Nekem pont nyaraláson jött meg életemben először, anyum vett minit de én idegenkedtem tőle ezért nem használtam.
Bízd rá a dolgot, de szerintem érdemes már most felvetni az ötletet és ha a nyaralás előtt is van még menzesze biztosítani a tampont, hogy időben kipróbálja. A nyaralás helyszínén pedig ne csak pancsikáljatok, ha van más program is nem érzi magát teljesen kihagyva akkor sem ha nem fürdik.
Mini tampon.
De egyébként nagy eséllyel még a jövő havi menzeszét se lehet megtippelni, nem még azt, hogy majd nyáron mikor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!