Ha ilyen szinten szabálytalan a ciklus annak lehet valamilyen egészségügyi háttere? Lent kifejtem
Esetek felében pontos 28 napos, a többiben késik és 33,35, akár 40-45 napos hosszú. A 40 nap feletti ciklus évi 1-2 alkalommal fordul csak elő. Illetve még annál is ritkábban előfordult, hogy rövidebb 26 napos volt.
Nem is a hosszak miatt, hanem a kilengések miatt kérdezem. Ennyi össze-visszaság még belefér?
Ha nem, mi lehet a háttérben?
Nekem hasonló a ciklusom, mint amit leírtál, de a 40 nap talán ha életemben kétszer volt. Nálam találtak endometriózist, de közel sem valószínű hogy neked ilyen lehet, csak elmondtam. Inkább csak szeretném ha megjelenne az emberek tudatában ez a betegség, mert elég gyakori.
Szánd rá a pénzt és menj el normális nőgyógyászhoz. Ne csak olyanhoz akit szeretnek, hanem aki szakmailag is elismert. Sajnos kis városok állami kórházaiban általában nem sok odafigyelésre számíthat az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!