Miért mondják, hogy nődokihoz szoknyában kell menni?
Itt is sok helyen olvastam, ill barátnő is figyelmeztetett, ne felejtsek aznap szoknyát felvenni.
De miért amugy?
Arra a 2 percre, ameddig elsétál az ember az öltözőből az asztalig?
Mert ott úgyis a nyakadba kell venni a szoknyát, és kicsit plusz kényelmetlenség is még azt is tartani, hogy vissza ne hulljon, útban van.
Vagy utána nem lehet rögtön visszaöltözni, amíg az ember megkapja a receptet, időpontot, etc? Hogy ne pucéran álljon a doki meg a nővérke előtt, míg azok beszélnek hozzá?
Miért kellemetlen végigsétálni?
Utána úgyis látni fogja, sőt. Pont a "sétálás" része még nem hat olyan cikinek.
Jah, hogy a gyorsabb öltözés miatt?
Ìgy már jogos.
Én is mindig hosszú felsőben megyek vagy szoknyában. Egyszer voltam nadrágban, és olyan fura volt ott meztelen fenékkel elsétálni a vizsgálóasztalig, onnan át az ultrahangos helységbe, és vissza :D tudom, hogy nem érdekel senkit, engem se igazából, de olyan furcsa érzés volt, úgyhogy inkább popsi takarós felsőt veszek fel :)
De szerintem azért mondják, mert alapvetően ugye senki nem mutogatja az altestét, az egy tök intim dolog, és ezt a “kitárulkozási” időt a szoknyával/hosszú felsővel le lehet rövidíteni, ha 3 másodperccel is, akkor is :)
Én hosszított felsőben szoktam menni. Magánorvos. Nincs bent az asszisztens és ugyanabban a rendelőben van az ultrahang is, viszont nekem is kényelmesebb, míg ide oda sétálok a rendelőben, addig a felső takarja a fenekem. Szerintem a szoknyát is ezért javasolják.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!