Ha a húgycsövemből van fehér folyásom nődokihoz kell mennem?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 30. 19:25
1/12 anonim válasza:
Ha a fülednél van , akkor is menni kell.
2/12 A kérdező kommentje:
mármint nődokihoz kell ezzel is?
azt tudom h menni kell dokihoz
2016. ápr. 30. 19:34
3/12 anonim válasza:
szerintem eloszor a haziorvost keresd fel, mert lehet hogy siman az urologiara iranyit.
4/12 anonim válasza:
Ha biztos a húgycsövedből jön akkor urológus feladat a vizsgálat.
Háziorvoshoz menni fölösleges, egyből urológia.
5/12 anonim válasza:
kizárt, hogy onnan jön. csak úgy érzed, a hüvelyedből jön. nőgyógyászhoz menj, de egyébként, ha nincs viszketés, akkor rendben van a folyás.
6/12 A kérdező kommentje:
de tükörből néztem
és nem a hüvelyből jött
hanem a felette lévő lyukból
az a húgycsömenek kell lennie
2016. ápr. 30. 20:06
7/12 anonim válasza:
mennyi idős vagy?
szerintem ez egy normális fehérfolyás lesz.
8/12 A kérdező kommentje:
21éves
de pont a húcsgyövemből?
néztemtükörbe
onnan jön...
2016. máj. 1. 13:19
9/12 anonim válasza:
Haziorvost azert irtam h beutalot adjon urologiara. Nem tudom kell e beutalo, ugy tudtam, h igen.
10/12 anonim válasza:
hát...legyen igazad, de én lehetetlennek tartom. az urológushoz nem kell beutaló, sima sztk rendelés, de van belőle magán is. de azért inkább azt mondd, hogy "azt hiszem, a húgycsövemből jön", mint azt, hogy "a húgycsövemből jön".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!