Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megint kesik, miert?

Megint kesik, miert?

Figyelt kérdés
Elozo honapban 10 napot kesett a menzeszem. 17 eves vagyok elegge be voltam parazva, baratommal minden alkalommal vedekeztunk, de azert csinaltunk egy tesztet. Negativ lett es persze meg is jott (10 nap kesessel) most megint egy hete kesik.. csinaltunk egy tesztet szinten negativ lett. Hasam neha faj mint mikor megjon/megvan es a mellem is feszul ahogy ilyenkor szokott. Baratom szerint nem kell aggodnom mert meg fog jonni, de aggaszt hogy ez normalis-e? Terhesseg miatt nem igazan aggodam hiszen mindig vedekezunk es eddig sosem tortent semmi( nem folyt ki nem lyukad ki az ovszer semmi) persze tudom az sem 100%. Inkabb azert aggodom hogy valami bajom lehet.

2019. máj. 20. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mindig késik 7-10 napot, akkor sose késik, hanem rosszul számolsz. Az elmúlt 1 évben hány naposak voltak a ciklusaid?
2019. máj. 20. 19:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Alltalaban 28 naposak

Hat nem hiszem hogy rosszul szamolnek plane hogy nem is en szamolok hanem egy telefonos naptar azt meg ketlem hogy az rosszul szamolna

2019. máj. 21. 05:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán számolhat rosszul. Eleve az ovulációt is csak tippelik az ilyenek, baromira nem biztos, hogy tényleg akkor van, amikorra mondja. Egyébként nagyon egyszerűen lehet számolni saját fejből is. Megszámolod, hany naposak voltak a ciklusaid, aztán átlagokat. Ritkán belefér a késés, nem gépek vagyunk.
2019. máj. 21. 07:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudok fejben is szamolni csak igy egyszerubbnek tartom.

Azert 1 het mar picit aggaszt:/

2019. máj. 21. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!