Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik a menzeszem megint?

Miért késik a menzeszem megint?

Figyelt kérdés

Megint késik a menstruacióm 2hónappal volt hasonló hogy 1hónapig kimaradt most megint késik 27-en kellett volna megjönni-e és 27-től pedig csak barnázok, lehet hogy most megint késik 1hónapit.

Értelmes válaszokat várok előre is köszönöm:)

2017. aug. 1. 13:37
 1/3 anonim válasza:
70%

Szia! Először is hány éves vagy? Még az elején a 10en éves korokban nem mindig pontos és ez normális. Persze az 1 hónap picit sok, szóval valószínű hogy ha 18 leszel akkor ezzel bekerülsz a nőgyógyászhoz. Bár egyik ismerősömnek 1,5-2hónapig nem jött meg aztán utána visszaállt a normális kerék vágásba minden! Nekem is volt hogy kimaradt egy hónap de aztán minden ment tovább megszokott módján, persze ez 13 évesen volt és ez ilyenkor még normális. Persze ha 16 éves lennék már azért kezdenék aggódni.

(Egyébként citrom evéstől késhet pár napot, de nem egy hónapot)

14/L

2017. aug. 1. 14:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de 20 éves vagyok és felnőttek véleményére vagyok kíváncsi, nem pedig egy 14 évesére:)
2017. aug. 1. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ugatod le a 14 éves válaszolót, kérdező, ugyanis teljesen korrekt módon válaszolt... Nem túlzás azt kijelenteni, hogy hasznosabb tanácsot adott, mint némelyik korodbeli adna. Ha 20 éves létedre ennyit késik a mensid, aztán pedig barnázol egy hétig, menj endokrinológushoz, mert valószínűleg gond van a hormonjaiddal.
2017. aug. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!