PCOS és erős vérzés. Tudom, hogy a kettő üti egymást.
Épp ezért nem tudják meghatározni az orvosok, hogy mi
bajom lehet?
Figyelt kérdés
Mindkét petefészkem tele van cisztákkal, de annyira, hogy a doki az UH-on azt mondta lusta megszámolni... jóformán minden tünetet produkálok ami a PCOS-val jár, de mellette nagyon erős vérzésem van kb 5 napig...
Jah és epilepsziás vagyok így semmilyen hormon tartalmú készítményt nem szedhetek. Ezért eddig 5 nőgyógyász nem tudott mit kezdeni velem...
Alacsony a kortizol és a prolaktin szintem, minimálisan az MCH és RDW is.
Fél teáskanál szódabikarbóna 2 teáskanál citromlé fél pohár vízben old fel és idd meg. A ciszták kialakulása a magas kalciumszint egyik előjele. Egyél emelett sok magneziumot probiotikumot és kerüld a savas ételeket. Lúgosíts amennyire csak lehet pl teákkal+tőzegáfonya kapszula. Egy idő utan a ciszták majd zsugorodnak és eltűnnek vele együtt pedig remélhetőleg a bő verzés is szűnik.
2019. máj. 10. 21:58
2/8 anonim válasza:
Miért ütné egymást a kettő?
2019. máj. 10. 22:21
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,
Ezek a ciszták az összegyűlt ki nem lökődött petesejtek. Lúgosításra nincs szükségem, mert ellúgosodott a szervezetm. Ki gondolná, hogy van ilyen... a vérzés pedig azóta ilyen amióta először megjött. Jah és ami még plusz kérdőjel, hogy két esedékesség közt amikor elofordulhatna "pecsételő" vérzés, nekem akkor ugyanolyan erős, mint máskor. Már fél éve...
2019. máj. 10. 22:22
4/8 anonim válasza:
Úristen hagyjátok abba ezt a lúgosítós f ágot komolyan mint a dedóban. Hol voltatok 9. osztályos kémiaórán? Miért kell minden szutykot elhinni ami kering a neten?
Megihattok egy egész zacskó szódabikarbonás vizet, a gyomor pH-ja ugyanúgy 2 marad ha fejre álltok is. Szintén így minden szerv és folyadék aminek a szervezet által szigorúan beállított pH-ja van.
Na de az érdemi részhez visszatérve: endometriózis kérdése felmerült bármelyik orvosban?
2019. máj. 10. 23:33
5/8 A kérdező kommentje:
Endometriózis szoba sem került.
2019. máj. 11. 00:14
6/8 anonim válasza:
Mióma.
2019. máj. 11. 02:12
7/8 Kocsis Timi válasza:
Nekem is erős vérzésem volt sokáig, nekem is PCOS van. 3 hónapja diétázom és mellette napi 1 dl bio 100% gránátalmalét esténként megiszok. Multheten uh azt mondták hogy nem látnak cisztákat, pedig nekem is sok volt. Azóta is iszom és diétázom, főleg hogy baba projekten vagyunk :)
2019. máj. 24. 19:07
8/8 anonim válasza:
előfordulhat az is, hogy mellékvese eredetű a problémád (az alacsony kortizol pl. gyanús). nekem is az van, és a legtöbb orvos nem tudott hova tenni. PCOS tünetek (szőrösödés, zsíros bőr, hajhullás, rossz közérzet), viszont nincs inzulinrezisztenciám,vékony vagyok (nem hízok akármennyit eszem), nincsenek cisztáim. A menstruációm mindig borzalmasan erős és fájdalmas volt, de sosem maradt ki. Pajzsmirigy probléma is ronthat rajta, azt vizsgálták nálad?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!