Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Valaki tud segíteni?

Ez normális? Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy ha kb másfél-2 óráig nem megyek ki pisilni, akkor már annyira kell, hogy alig tudom vissza tartani :( ilyenkor igyekszem minél tovább húzni a pisilést, hátha így tágul a hólyagom valamennyire. Már kicsi korom óta ezzel küzdök, én arra gondolok, hogy túl pici a hólyagom. Van aki hasonló cipőben jár vagy tud tanácsot adni? Idegesít már hogy pl egy film közben is pisi szünetet kell tartani, hogy ne táncikáljak a végére, mert mindjárt bepisilek.

2019. máj. 5. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb hogyha elmennél egy urológushoz. Nekem patkóvesém van és ugyan ez a panaszom gyorsabban dolgozik a vesem magasabb a vernyomasom többet jarok wcre. Ha akarom meglehet műteni. De ez nem jelenti azt hogy neked is van ilyen bajod de lehet mas ő meg tud ra megoldast. Ha pedig nincs baj akkor meg legalabb tudod.
2019. máj. 5. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál, nem talált semmi rendelleneset
2019. máj. 5. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Neked segít kicsit ha tartogatod?
2019. máj. 5. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A sor szélére ülj ha a végjátékot nézed vagy mivan ha buszozol? Éjszaka nem kell? Csak bizonyos helyzetekben amikor nem használhatod? Stressz?
2019. máj. 7. 00:57
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne tartogasd, mert az csak gyengíti az izmokat!!!
2019. máj. 7. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi, nekem pont ilyen lány kell.
2019. máj. 7. 18:27
 7/7 A kérdező kommentje:
nem szoktam 2 óránál hosszabb buszútra menni. éjjel is felkelek 1x mindig biztos
2019. máj. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!