Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van Budapesten olyan magán...

Van Budapesten olyan magán nőgyógyász, aki nem vizsgál meg, mielőtt felírná a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Senki előtt se merek levetkőzni, nagyon szégyenlős vagyok, de az erős tünetek miatt szeretném kipróbálni a fogamzásgátlót.

2019. máj. 5. 02:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz ilyet, jelents fel a kamaránál.
2019. máj. 5. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ilyen doki. Próbálj meg egész hónapban Ligetszépe kapszulát szedni. Ez fogja csökkenteni az erős fájdalmaidat.
2019. máj. 6. 01:13
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Ha egy orvos arra a tünetre, hogy "fáj a hasam" kivizsgálás nélkül gyógyszert ad, az nem orvos, hanem kuruzsló.

Minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, és minden nőnek mások a hasfájás okai.

Egy orvos csak akkor adhat erre gyógyszert, ha ismeri a diagnózist.

Csak azt nem értem, minek neked fájdalmas menstruációra fogamzásgátló? Mert azokhoz még sokkal többet kell tudnia rólad, mint egy egyszerű fájdalomcsillapítónál.

Azt pedig a kezelőorvos is felírhat, aki már jól ismer.

(Arról már nem is kérdezek, mit fogsz csinálni a szégyellősségeddel, ha majd gyereket akarsz...)

2019. máj. 6. 01:24
 14/15 anonim válasza:

Fu en is kivagyok a nodokitol, elfordulok mindig, ne is lassam mit csinal :D De muszaj... nyugodtan hidd el, hogy neki a te tested latni pont annyi, mint az eladonak a teszkoban mikor veszed a parizert, csak egy vagy a sok beteg kozul.

Ha mindenkepp huzni akarod a vegtelensegig az orvost, akkor probalkozz gyogynovenyekkel, ha nincs komolyabb szervi bajod, akkor azokkal is tunetmentes lehetsz.

2019. máj. 6. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:
én alapból nem szedek fogamzásgátlót de sokszor még fájdalomcsillapítót se (pedig nekem nagyon fáj a hasam ilyenkor). nem szeretem a gyógyszereket.
febr. 24. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!