Hogy készítsem? Mikor igyam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, egy ideig beállt a ciklusom, majd májusban 3 hetet késve jött meg, most is már 20 napja késik (június ki is maradt). Nem tudom mitől van, még szűz vagyok. Ma vettünk palástfüvet és cickafarkteát, remélve, hogy együttes fogyasztása majd idővel rendbe teszi a ciklusom, és nem kell fogamzásgátlót feliratnom. De nem tudom h kell együttesen fogyasztani, milyen arányokban. Ha valaki tudja, hogy készítsem el, miből mennyit az kérem írjon! A palástfű morzsolt változatban van, a cickafark filteres. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítőkész válaszokat!2010. júl. 6. 11:42
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezt a gyógyszerésztől kéne megkérdezned...
Vagy nőgyógyásztól. Ha nem áll be a ciklusod, akkor érdemes elmenni, mert más baj is állhat a háttérben. Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!