Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukámat holnap műtik!...

Anyukámat holnap műtik! Műtöttek valakit ilyen problémával? Tapasztalat? Élmények? Bármi szövődmény?

Figyelt kérdés

A jobb külső szeméremajka belső felében találtak egy cystát. Nagyon kicsi még, a doki meg is lepődött rajta hogy megtalálta magán.

Akit műtöttek már így, írja le a tapasztalatait kérem! Sürgős! Anya 47 éves. Retteg az altatástól. Mivel nyugtatgassam?

2010. júl. 5. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem 4-szer altattak,még is itt vagyok.Hamar túl lesz rajta.Az ébredés nem túl jó,mert lehet hányingere,de ennyi.
2010. júl. 5. 22:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem 3x altattak-20 vagyok-, igazából a mély altatás-amikor lélegeztetőgépre tesznek- után kellemetlen az ébredés, ahogy az előttem író mondta,hányinger lehet, meg rossz,hogy teljesen ki vagy ütve.

A sima altatásnál, ahol nem állítják le a légzésed-szerintem Anyukádnak is ez lesz, bár nem tudom- akkor semmi extra. Legalábbis nekem nem volt semmi. Amikor kitoltak már ébren is voltam, utána a kórteremben 5 percen belül olyan voltam, mint régen, pedig a testsúlyomnak megfelelő altató adag majdnem kétszeresét kaptam,mert a normálisnak nem aludtam el.

Ne aggódjatok,az altatásnál nem szoktak hibázni! :) Meg mérlegelnek is előtte, azért van az altatóorvosi vizsgálat előtte!

Gyógyulást kívánok!

2010. júl. 5. 23:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2010. júl. 5. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit!

Na, hogy van Édesanyád? Minden rendben ment?

Képzeld el, a sors iróniája, amint írtam a válaszomat, utána másnap kiderült,hogy engem is műteni kell. Csütörtökön fognak... :S

2010. júl. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!