Anyukámat holnap műtik! Műtöttek valakit ilyen problémával? Tapasztalat? Élmények? Bármi szövődmény?
A jobb külső szeméremajka belső felében találtak egy cystát. Nagyon kicsi még, a doki meg is lepődött rajta hogy megtalálta magán.
Akit műtöttek már így, írja le a tapasztalatait kérem! Sürgős! Anya 47 éves. Retteg az altatástól. Mivel nyugtatgassam?
Engem 3x altattak-20 vagyok-, igazából a mély altatás-amikor lélegeztetőgépre tesznek- után kellemetlen az ébredés, ahogy az előttem író mondta,hányinger lehet, meg rossz,hogy teljesen ki vagy ütve.
A sima altatásnál, ahol nem állítják le a légzésed-szerintem Anyukádnak is ez lesz, bár nem tudom- akkor semmi extra. Legalábbis nekem nem volt semmi. Amikor kitoltak már ébren is voltam, utána a kórteremben 5 percen belül olyan voltam, mint régen, pedig a testsúlyomnak megfelelő altató adag majdnem kétszeresét kaptam,mert a normálisnak nem aludtam el.
Ne aggódjatok,az altatásnál nem szoktak hibázni! :) Meg mérlegelnek is előtte, azért van az altatóorvosi vizsgálat előtte!
Gyógyulást kívánok!
Nincs mit!
Na, hogy van Édesanyád? Minden rendben ment?
Képzeld el, a sors iróniája, amint írtam a válaszomat, utána másnap kiderült,hogy engem is műteni kell. Csütörtökön fognak... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!