Már 5 napja barna folyásom van menstruáció helyett. Lehet újra ciszta? Vagy terhes?
Figyelt kérdés
2 nappal a várt menstruáció előtt gyenge, pecsételő barna folyásom volt. Mostanra erősödött, de még mindig barna.
A párommal kb. 10 napja voltunk együtt, óvszerrel védekeztünk (nem szakadt ki, ellenőriztük)
Többször is volt cisztám, bár akkor a menstruációm teljesen elmaradt.
A mellem érzékeny, viszont a hasam nem görcsöl, csak a jobb petefészkemnél érzek szúró fájdalmat néha. Mindkét alkalommal ott, a jobb petefészeknél volt cisztám.
Fennáll annak az esélye, hogy terhes vagyok?
2019. ápr. 21. 02:15
1/3 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok egyébként :)
2019. ápr. 21. 02:16
2/3 anonim válasza:
Lehet hormonvàltozás miatt is! Nekem is volt már ilyen és nem voltam terhes... De a ciszta is okozhatja! Csinálj egy tesztet, ha az megnyugtat! Ha negatív és nem jön meg, vagy marad a barnázás, akkor menj el dokihoz mindenkèp!
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt barna folyásom, csak hátrébb mikor berúgtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!