Stressz vagy valami más miatt késik a menzeszem?
Sziasztok. Rengeteg kérdés van erre a topikra,mègis felteszem megint..
Szóval.. Hètfőn kellett volna megkapnom. Pici vérzésem volt ès tampont tettem (mivel így kezdődik minden menzeszem ès utána erősödik a nap folyamán). Mire este ki szerettem volna cserélni,egy csepp vér nem volt. Minden nap megvolt az a bizonyos "meg kell kapnom" érzés,érzékenyek a mellbimbóim,fejfájásaim voltak és a derekam is fájt. Ma már a 6. nap,hogy nem jött meg,már nem görcsöl a hasam,de a derekam és fejem még fájnak. A székletem is hasmenéses az utóbbi 1 hétben és mintha fel lennék puffadva,kicsi-kicsi szellentenem kell.
Kedden és tegnap teszteltem,negatív volt. Az utóbbi 1 hétben sokat stresszelek és még idegesebb vagyok,mert eddig 4-5 nap volt a legtöbb,amennyit késett. Nem tudom,hogy a stressz miatt,ciszta,valamilyen betegség vagy terhesség miatt késik..
Orvoshoz legalább 2 hétig nem birok elmenni,mert egyik országból másikba költözöm és nem épp van időm. Aggódom :(
Bocsi, de nem viszket a bőröm azért, hogy "megismerjem a személyt."
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!