Esemény utáni tabletta után hogyan alkalmazzam a fogamzásgátlo gyógyszerem? . Szerdán már szednem kellene.
Fogamzásgátló szedek 1eve..
7napos szünetben antibiotikumot szedtem és nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést, ezert elmentem az ügyeletre és ki írták 1db-os esemény utáni tabit ma be is vettem, vasárnap v hétfőn szokott megjönni.
Viszont ha nem jön meg lehet (egy hónap múlva fog megjönni) addig ne szedjem be a f gyógyszert szerdán ugye? Majd csak akkor ha megjött és ha megjött egy x napon az xnapit vegyem majd be ügye?
Dee felirták!!!!
Szóval ha meg jön akkor szerdán kezdjem el ugyan úgy szedni a gyógyszert
Teljesen felesleges volt az esemény utáni,mivel gyógyszermentes napokon szerinted milyen gyógyszernek csökkentené a hatását az antibiotikum?
És te azért vetted be az esemény utánit mert itt egy válaszoló ezt mondta. Gratulálok. Azt bírom, még most sem keresel fel egy másik orvost esetleg (ha a tied szabin van), hogy normális, hasznos választ kapj, hanem itt kérdezősködsz továbbra is, hogy mit tegyél. Mit számít ha megint rossz választ kapsz. Az ide irogatók mind nagyon hozzáértőek ugye?
Hiába haragszol az előttem írokra, mindenkinek igaza volt. Nagyon felelőtlen vagy, azt sem tudod mire szeded a fogamzásgátlót. Pont ezért nem lenne szabad mindenkinek felírni, ha egy tájékoztatót nem tudnak sokan értelmezni.
Ugyan úgy kell szedni a f gyógyszert nőgyógyászom mondta.
Azoknak írnám akikre érvényes lesz.
Lattom itt eléd ki magad
Váljon egészségedre 😂😂😂
Nem tudom h miert kell igy nekem esni.
En csak a biztosra akartam menni h ne essek teherbe. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!