Ha 18 évesen még mindig nem állt be a menstruációm, akkor érdemes orvoshoz fordulnom?
Figyelt kérdés
Annyi “rendszeresség” van benne, hogy minden második hónapban szinte ömlik belőlem és iszonyatosan fáj, következő alkalommal meg se érzem és a mennyisége is jóval kevesebb.2019. ápr. 17. 21:36
2/9 A kérdező kommentje:
De ez nem utalhat semmien nagyobb problémára, nem?
2019. ápr. 17. 22:07
3/9 anonim válasza:
Dehogynem. A semmilyen szóban pedig van egy szép ellipszilonos jé.
4/9 anonim válasza:
De, utalhat. Menj dokihoz. És ha csak annyit tesz az ügyben, hogy fog.gátlót ír fel, akkor menj másik dokihoz.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kettes, nem helyesírási tanácsokat kértem, ne kötekedj!
2019. ápr. 18. 10:13
7/9 A kérdező kommentje:
Ahha, hát persze😂
2019. ápr. 18. 15:00
8/9 anonim válasza:
Elmentél vele orvoshoz, kérdező? Azóta beállt rendesen a menstruációd?
9/9 A kérdező kommentje:
Voltam vele dokinál, annyit mondott, hogy fogyjak le. (Kb 10 kg feleslegem volt)
Persze próbálkoztam, de nem ment, viszont a menstruációm beállt, persze vannak kilengések, amikor nagyon fáj és nagyon erősen megvan.
2021. júl. 12. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!