Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, okozhat ilyet? Többi lent
Kedves utolsó, de pontosan tudom, hogy működik, csak szerettem volna egy kis megerősítést
De látom te meg nem birtad leírni a válaszod kötekedés nélkül🤗👎🏻
Te most arrol beszelsz, hogy mondjuk csutortok este elfelejtetted, ezert pentek este kettot vettel be, hogy potold? Vagy nem is ertem miert vettel be egyszerre kettot vagy ezt hol irja a papir mert en mar ket eve ezt a fajtat szedem es nem lattam benne ilyet:)
Velem olyan volt, hogy pl csutortok este elfelejtettem igy pentek reggel vettem be azt a szemet, es a pentek esti adagot pedig a szokasos idoben. En igy potoltam. Ha te is erre gondoltal ne haragudj kicsit erthetetlen a szoveg amit irtal.
Egyebkent nalam sosem okozott barnatast egy ilyen eset sem, sot szerintem ha nem potolnam sem hinne azt a szervezet, hogy a megvonasos verzes jon mert mar evek ota szedem raallt mindenem.
Ez butasag, hogy azt hitte a szervezeted, hogy most jon a verzes mivel 7 feher tabletta van azaz placebo (nincs benne hatoanyag olyan mintha abban a 7 napban nem szedned a bogyot csak igy ha fehereket is szedsz nem esel ki nem felejted a 7. Nap utan folytatni a kovi levelet) es a 3. Tabletta utan jon meg nekem peldaul... tehat 3 napig nem kapja a hormont a szervezetem megse jon meg. Ezert gondolom, hogy egy kihagyott szem nem okoz menstruaciot.
De persze ez fugghet attol miota szeded.
"Ezert gondolom, hogy egy kihagyott szem nem okoz menstruaciot."
Hát menstruációt biztosan nem okoz, ugyanis az fogamzásgátló tabletta alkalmazása során NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!