Elfelejtettem beszedni a fogamzásgátlót 4 napig. Ma bevettem de közben meg is jött a menszeszem (egy héttel hamarabb mint kellene) mit csináljak?
Ha rendszeresen szeded a fájdalmak miatt, akkor hogy lehet négy napig elfelejteni?
Semmit ne csinálj. Számold ki a napokat és kezd újra, újra kiszámolt 7 nappal, új csomagolással.
Persze, hogy hamarabb megjött, hisz 4 napot hagytál ki, nem csak 1-et... nem kellett volna ma már bevenned, ezzel csak még jobban összekuszálod, és ha most beszeded a maradékot, akkor el fog múlni a mensid 2 nap alatt, aztán ha jön a hivatalos szünet, akkor már ki tudja, mi fog történni... talán megjön megint, talán kimarad 2 hónapra, ki tudja...
Most már igazából tök mindegy, hogy beszeded e a maradékot ebből a haviból vagy sem. Jövő hónaptól szedd normálisan, ha nem tudsz rá odafigyelni, akkor állíts be a telefonodra riasztást minden nap este 8 órára és kész. Vagy felírod egy cetlire az asztalodon. Mindegy, csak ilyeneket ne csinálj.
Persze, tudom hogy ilyet nem kellene csak most sok minden történt és valahogy elmaradt..:/ akkor szedtem be ma a tablettát mielőtt megjött volna.. akkor most ne szedjen be a többit?
Vègülis most megvolt a 4nap szünet (igaz hamarabb mint kellett volna) és ilyenkor (a 4 nap szünet után) szoktam elkezdeni az új levelet.. Kezdjem el akkor most az újat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!