Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszkető, égő érzés szeméremtá...

Viszkető, égő érzés szeméremtájon, hólyagocskákkal együtt?

Figyelt kérdés
2 napja kezdődött egy fájdalom a hüvelybemenetnél de gondoltam szex során érzékeny lett a dörzsöléstől. Tegnap este azonban észrevettem hogy pattanás vagy inkább gyulladt szőrtüsző szerű puklik vannak a szeméremajkaimon és táján. Ma reggel pedig észrevettem hogy hólyagok is jelentek meg. Egy-két hólyagocska de már nem csak a szeméremtájon hanem a bemeneti nyíláson is van. A szex egyáltalán nem megy, pisilés csíp. Jóideje hüvelyszárazsággal küszködök, le is cserélték a gyógyszerem. Esetleg epilálás utáni szoli használat kiválthatja ezeket a tüneteket? Mindenképp megyek orvoshoz de sajnos csak hétfőn rendel. Esetleg valakinek voltak már ilyen tünetei?
2019. ápr. 13. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nemi herpesz valószínűleg. Ne piszkáld,és menj vele dokihoz!
2019. ápr. 13. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elmegyek. Hétfőig súlyosabbá válhat? Esetleg addig valami "kezelés" amit itthon is tudok kivitelezni?
2019. ápr. 13. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Herpesz. Krémet lehet rá venni, az kicsit enyhíti. Sajnos a herpesz olyan, hogy a gyógyszer szedés is max picit lerövidíti, de ha nem szedsz rá semmit, akkor is kb. 7 nap. Baromi fertőző, szóval a szexet felejtsd el, amíg teljesen el nem tűnik.
2019. ápr. 13. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Herpesz.

Viszont ezzel nagyon megjártad. A herpesz gyógyíthatatlan mumus. Időről időre visszatérhet és fertőz. Több forrás szerint az inaktív időszakában is.

2019. ápr. 13. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Doki azt mondta nem 100% hogy herpesz, inkább gyulladt pattanásoknak nézi őket mint hólyagoknak. Attól függetlenül ezt fertőzés okozza, kaptam is rá szájon át gyógyszert, hüvelytablettát és kenőcsöt is. Csinált tenyésztést de annak eredményre csak jövő hétre lesz meg.
2019. ápr. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!