1 napos menstruáció, több napos barnázás?
Figyelt kérdés
Vasárnap megjött a menstruációm,kb.1 héttel a normál időpont előtt,az első nap normálisnak tűnt,még másnap reggel volt egy pici vérzés,aztán kezdődött a barnázás,ami már 4.napja tart. Mi lehet ennek az oka? Utalhat esetleg terhességre,mivel párommal elhatároztuk,hogy babát szeretnénk,ezért az elmúlt hónapban nem védekeztünk. Tünetem nem igazán volt,azon kívül,hogy nagyon sokat fájt a fejem,most pedig néha szúró fájdalmat érzek a hasamnál. Tesztet még nem csináltam,csak aggaszt,hogy a megszokott 4-5 napos normális menstruációm helyett 1 napos vérzés volt,és a barnázás még most is tart. Mi állhat mindennek a hátterében? Köszönöm.2019. ápr. 11. 13:04
1/7 Fiatallányka válasza:
Ha előtte fogamzásgátló tablettát szedtél akkor valószínűleg az zavarta meg a menszeszed.
Ha viszont nem és esetleg állapotos vagy, akkor a vérzés nagyon nem jó.
Csinálj egy tesztet minél hamarabb!
33 hkm
2/7 A kérdező kommentje:
Nem szedtem fogamzásgátló tablettát előtte sem. A vérzés pedig,nem olyan volt,mint normál menstruációnál abban az egy napban sem,sokkal gyengébb volt,mint normál esetben lenni szokott,azóta pedig nem is jelentkezett abszolút vérzés csak barnázás.
2019. ápr. 11. 13:54
3/7 Fiatallányka válasza:
Értem. Ha baba van a barnázás valószínűleg progeszteron hiányra utal.
Szerintem reggel csinálj egy tesztet. 😉
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon szépen köszönöm😉
2019. ápr. 11. 14:17
5/7 anonim válasza:
Nekem 2 hónapja volt ugyan ez. Szerintem nekem az időjárás kavart be (nem voltam/vagyok terhes, meet nem szexelek). Én hallottam olyanról is, hogy ez azért is lehet, mert az előző vérzéssel nem távozott el az egész hártya és ezzel "pótolja" (de lehet hülyeség)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2019. ápr. 12. 16:03
7/7 anonim válasza:
Szia, mi lett belőle kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!