Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen orvost ajánlotok? Mi...

Milyen orvost ajánlotok? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Magamon nem vettem észre Eddig, de miutan "beszólások" értek nekem is feltűnt hogy nagyon sok hajam kihullot, kopaszodik a fejbőröm, sokkal szőrösebb vagyok mint más lányok ( eddig ezzel nem is foglalkoztam, az utóbbi időkben tunt fel, hogy fokozottan szőrös vagyok, már gyantázás után 2 héttel is, olyan helyeken is mint a farpofák, gát, stb) rendszertelen a havim, és az arcom kb 4 éve állandóan nagyon pattanásos...

Olyan vizsgálatra gondoltam ahol megvizsgálnak alaposan "belülről" is. Gondoltam a bőrgyogyászra, de az is max tippelne... 20/L

2019. ápr. 8. 22:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Budapesten tudtok ajánlani endokrin orvost?
2019. ápr. 8. 23:09
 12/14 A kérdező kommentje:
10-es, tumormarker-es vérvételt csinaltatok, ami még tb-vel is fizetős
2019. ápr. 8. 23:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyan minek neked tumormarkeres vérvétel? :D Abból nem fog kiderülni, ha tumorod van, ha ez lett volna a célod. Hormonokat kell megcélozni, de ezt majd elmondja a nőgyógyász vagy az endokrinológus, csak előbb jelentkezz be, vagy akkor menj vissza majd a kontrollra a nőgyógyászodhoz és vele megkezditek a kivizsgálást.
2019. ápr. 9. 00:07
 14/14 anonim ***** válasza:

3. és 21. napi női hormonsor kell (pl Centrimlabban találsz ilyen csomagokat)

Kellene még pajzsmirigy hormonok (TSH, fT3, fT4, anti TPO, anti TG).

Valamint egy 3 pontos cukor terheléses vérvétel - valszeg inzulinrezisztenciád is van.

Ezeket beszéld meg az orvosoddal vagy menj endokrinológushoz!

Pl. László Dániel nőgyógyász/endokrinológus. Ő tudna segíteni. Vagy az Endocareben bármelyik orvos jó.

2019. ápr. 9. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!