Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjött a menstruációm, le...

Megjött a menstruációm, le kell mondanom a nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Amióta megvan, mindig pontos, az utóbbi 3 évben két alkalom volt, hogy megjött hamarabb, stressz miatt. Amugy órát lehetett volna igazítani hozzá.

Egészen tegnapig.

17-én kellett volna megjönnie. A napokban rengeteg stressz ért, alig aludtam valamit, illetve nemrég kezdtem el sportolni, voltak napok, amikor eléggé túlhajtottam magam, volt, hogy másnap nehézkesen álltam lábra (valahol le kellett vezetni a stresszt).

Tegnapra teli lettem pattanásokkal, a szemöldököm fájt szedni, és fájdogált a hasam (ez nálam mind a menstruáció előjele). Ha visszagondolok, még a folytonos éhség is jelen volt.

Tegnap este elkezdtem vérezgetni tipikusan úgy, mint amikor meg fog jönni. Nem indult el erősen, de nekem az első két nap többnyire ilyen.

Hétfőre időpontom lett volna a nőgyógyászhoz. Kontrol és rákszűrés.

Mit kéne tennem ilyen helyzetben?

Azt se tudom, hogy ez most menstruáció, vagy valami egyéb zavar, mert máskor nem szoktam csak úgy vérezgetni, de a tünetek meg menzesz tünetek.

2019. ápr. 6. 11:00
 1/4 A kérdező kommentje:

Lemondani maximum hétfőn reggel tudom.

Annyira kellemetlen, mivel direkt úgy kértem, hogy biztos ne legyen meg akkor. Erre pont most, péntek este, mikor szombat-vasárnap nem rendel az orvos, engem meg hétfőre várnak.

2019. ápr. 6. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem vizsgáltak már meg vérzés közben. De nem a legjobb, szerintem hétfőn telefonálj oda és kérdezd meg
2019. ápr. 6. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy vannak esetek, amikor megvizsgál olyankor is, viszont rákszűrést nem csinálnak ilyenkor tudtommal.

Nekem meg az lett volna a fontos, amiatt jelentkeztem be.

Mindenképp felhívom őket hétfőn reggel.

2019. ápr. 6. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha stressz okozza lehet nem is fog még megjönni.

Ha sztk-ba jársz nem igen fognak hiányolni, mindig sokan vannak, új embert úgysem raknak már be a helyedre ma.

Szerintem várd ki a hétfőt, ha pedig megjön csörögj oda, hogy idő előtt történt bocsika nem tudsz menni.

Rákszűrést nemigen csinálnak. Vér miatt valószínűleg érvénytelenül jönne vissza és ismételhetnéd az egész bulit.

2019. ápr. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!