Csajok! Ti nyáron menstruációtok alatt hogy öltözködtök?
Figyelt kérdés
Elvileg ma jön meg, és nem tudom mit vegyek fel ilyen melegben - világos nadrágot nem merek, mert hátha megjön és akkor az úgy ciki, és nem érzem magam amúgy sem akkor "biztonságban". Fekete vagy sötét nadrágba meg belesülök :S Meg amúgy menstruáció alatt milyen nadrágot viseltek?:$
Köszi előre is a válaszokat!
2010. júl. 4. 13:23
1/7 anonim válasza:
Na ezt én is utálom. Még akkor is parázok hogy átázok-e ha tudom hogy nincs meg annyire mármint minimális a vérzésem:S Az utcán tök stresszbe vagyok és ilyenkor azthiszem mindenki figyel mert átáztam:S de sajnos hogy mit veszek fel ilyenkor nemtudok segiteni. de pl tampon plusz egy betét és olyan nadrág amiben ez nem látszik pl valami rövidnadrág ami buggyos vagy lengős.
2/7 anonim válasza:
Én általában térdnacikat hordok nyáron ha megvan akkor is:)Fehéret azért én sem veszek fel...De sima farmer térdnadrágot felveszek,tampon+tisztasági betét,és nem kell parázni:)
3/7 anonim válasza:
Én farmert hordok ilyenkor vagy igyekszem az első 1-2 napot itthon tölteni inkább.
4/7 anonim válasza:
1 fehér szoknyám van, talán azt akkor nem hordom, de azon kívül minden ugyanaz.
5/7 anonim válasza:
Farmer térdnadrág vagy sötét szoknya.
6/7 anonim válasza:
nekem nem olyan erős a vérzésem, ugyan azokat hordom, mint általában.szóval miniszoknya, egyberuha,ilyesmiket:)
7/7 anonim válasza:
Utolsó válaszóló, nagyon irigyellek:) Mivel nekem sok a vérzésem, ezért felteszek egy super tampont, + egy vékony betétet, és ilyenkor nadrágot hordok inkább. Farmert, vagy valami sötétebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!